Desszert és Terápia

Desszert és Terápia

Hogy néz ki egy Ekler?!

2022. január 17. - Desszert és Terápia

20210930_162225.jpgAz ominózus kérdés Lando Norris Forma-1-es pilóta szájából hangzott el, válaszul egy rajongói kérdésre. A lenti videóból kiderül, hogy a francia ínyencséggel kapcsolatos kérdést eredetileg kollégájának, Charles Leclerc-nek címezték, akinek vezetékneve remekül rímel az eklerre, és aki monacóiként szakavatottabb a francia cukrászat remekműveinek ismeretében. Brit versenyzőtársa azonban elbizonytalanodik a kérdés hallatán, hogy szereti-e ő az eklert, mivel nem nagyon tudja hová tenni – egészen addig, amíg a riporter segítségként meg nem mutatja neki a szóba forgó desszert képét. Ekkor már ránézésre is el tudja dönteni, hogy ő bizony szereti az eklert. :)

https://www.youtube.com/watch?v=OxaGOTX-llQ

Mert valahogy így vannak ezzel az emberek. Igaz, hogy nem ez a legismertebb a desszertek közül, de már a látványa is annyira meggyőző, hogy első látásra beleszeretünk. Függetlenül attól, hogy néz ki – ugyanis számos megjelenési formája ismert. A legnagyobb különbséget talán a krémek változatossága jelenti, amelyekkel ez a babapiskóta formájú forrázott tészta megtölthető.

Na, de hogyan is készül? Aki próbálkozott már képviselőfánkkal, annak nem fog kihívást jelenteni!

A bejegyzés trackback címe:

https://desszert-terapia.blog.hu/api/trackback/id/tr716816684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása